icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Onze verantwoordelijkheid is uw nachtrust!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!

Tilburg

Bedrijfswagenonderhoud in de buurt van Tilburg verzorgd door B&TT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son B.V.

Wilt u uw bedrijfswagenonderhoud uit laten voeren door een betrouwbare en gecertificeerde garage in de buurt van Tilburg? Daarbij zeker zijn van het optimaal functioneren van uw bedrijfswagen? B&TT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son B.V. is door de jaren heen uitgegroeid tot een bekend begrip in Tilburg en omgeving voor onderhoud en reparatie van alle soorten bedrijfswagens en personenauto’s. Ook verzorgen wij beremmingen van trekkers, motorwagens, opleggers en aanhangwagens. Met onze diensten zorgen wij ervoor dat uw auto of bedrijfswagen in optimale conditie blijft. Zo blijven u en uw medewerkers mobiel en worden storingen in de bedrijfsprocessen voorkomen. Bedrijfswagens moeten immers hun investering terugverdienen.

Welk bedrijfswagenonderhoud voert B&TT nog meer uit in Tilburg?

Naast bedrijfswagenonderhoud in onze eigen werkplaats in de buurt van Tilburg voeren wij verschillende soorten APK keuringen uit. Deze periodieke keuring is wettelijk verplicht waardoor u als bedrijfswageneigenaar hier aan moet voldoen. Ons team gecertificeerde keurmeesters zorgen hier graag voor. Tijdens bedrijfswagenonderhoud en de Algemene Periodieke Keuring testen wij de wagen op milieu- en veiligheidseisen. Zo mag een bedrijfswagen en/of auto niet te veel vervuilde stoffen uitstoten wat slecht is voor het milieu. Daarnaast moeten de remmen goed werken. Ook worden er aan laadkleppen van bedrijfswagens bepaalde eisen gesteld. Deze moeten minimaal één keer per jaar worden gekeurd.

Voordelen bedrijfswagenonderhoud

Indien u bedrijfswagenonderhoud uit laat voeren door ons team in de buurt van Tilburg kunt u profiteren van diverse voordelen:

  • Originele onderdelen
  • Optimaal functioneren van uw bedrijfswagen
  • Voldoen aan de gestelde wettelijke eisen
  • Voorkomen van stilstand
  • Veiligheid

Of het nu gaat om bedrijfswagenonderhoud of periodieke keuringen, graag zorgen wij voor complete service. Neem contact op voor een afspraak of kom bij ons langs in de buurt van Tilburg.

BTT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son b.v. logo
BTT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son b.v.
Bedrijfswagenonderhoud verzorgd door een gecertificeerde en professionele keurmeester van B&TT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2020 BTT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son b.v. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Siteindex

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap