icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Onze verantwoordelijkheid is uw nachtrust!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!

Best

Paardentrailers onderhoud, speciaalbouw of reparatie in de buurt van Best door B&TT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son B.V.

Paardentrailers op maat laten maken of laten aanpassen door dé specialist in speciaalbouw in de buurt van Best? Heeft u speciale wensen zoals een paardenwagen met living? Wilt u graag een extra zij- of achterlader laten monteren? Dan bent u bij B&TT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son B.V. aan het juiste adres om uw wensen te bespreken. B&TT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son B.V. is dé specialist van Best en omgeving als het gaat om onderhoud, speciaalbouw en reparatie van paardentrailers. Wij kunnen paardentrailers en wagens geheel naar uw wens inrichten. Om dit te realiseren bespreken we graag uw wensen. Uw wensen en behoeftes brengen we in kaart en werken we uit in een plan. Ons team bestaat uit specialisten die graag met u meedenken om zo tot het juiste eindresultaat te kunnen komen.

Onderhoud paardentrailers in de buurt van Best, zodat u veilig de weg op kan

Goed onderhoud van paardentrailers is van groot belang voor veiligheid, lange levensduur en comfort. Indien u onderhoud aan paardentrailers in de buurt van Best uit wilt laten voeren kunt u bij ons terecht. Wij bieden trailers en wagens onderhoud die ze verdienen. Wanneer wij onderhoud uitvoeren checken wij o.a. de volgende onderdelen:

  • Remmen
  • Opbouw
  • Banden
  • Chassis
  • Verlichting

Indien er eventuele gebreken naar voren komen kunnen wij deze verhelpen. In onze werkplaats in de buurt van Best beschikken wij over de benodigde materialen en machines. Uiteraard voeren wij de reparatiewerkzaamheden ten alle tijden in overleg met u uit.

Bedrijfswagen en Trailertechniek Son heeft gecertificeerde keurmeesters om uw paardentrailer in Best te keuren

Naast onderhoud, reparatie en speciaalbouw kunt u bij ons in de buurt van Best terecht voor keuringen. Wij beschikken over gecertificeerde keurmeesters die paardentrailers volgens de geldende wet- en regelgeving kunnen keuren. Wilt u een afspraak voor één van onze diensten? Via onze website kunt u meer informatie vinden. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Uw paardentrailer is bij ons beslist in goede handen.

BTT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son b.v. logo
BTT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son b.v.
Paardentrailers op maat laten maken door B&TT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son B.V. in de buurt van Best
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2020 BTT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son b.v. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Siteindex

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap