icon Ons Doel

Ons Doel

Wij zorgen voor een complete service.
Onze verantwoordelijkheid is uw nachtrust!

icon Onze diensten

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd.
Wij hanteren een strategische aanpak!.

icon Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.
Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!

Tilburg

Paardentrailers op maat laten maken door B&TT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son B.V. in de buurt van Tilburg

Paardentrailers op maat laten maken of aanpassen door een specialist in speciaalbouw in de buurt van Tilburg? Heeft u speciale wensen? Wilt u graag een extra zij- of achterlader laten monteren? Een paardenwagen met living? Neem contact op met B&TT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son B.V. om uw wensen te bespreken. B&TT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son B.V. is dé specialist van Tilburg en omgeving als het gaat om onderhoud, reparatie en speciaalbouw van paardentrailers. Wij kunnen paardentrailers en wagens geheel naar wens inrichten. Om dit te kunnen doen bespreken we graag uw wensen. Uw wensen en behoeftes brengen we in kaart en werken we uit in een plan. Ons team bestaat uit specialisten die graag met u meedenken om tot het juiste eindresultaat te kunnen komen.

Paardentrailers onderhouden

Goed onderhoud van paardentrailers is van groot belang voor veiligheid, lange levensduur en comfort. Indien u onderhoud aan paardentrailers in de buurt van Tilburg uit wilt laten voeren kunt u bij ons terecht. Wij bieden trailers en wagens onderhoud die ze verdienen. Wanneer wij onderhoud uitvoeren checken wij o.a. de volgende onderdelen:

  • Remmen
  • Opbouw
  • Banden
  • Chassis
  • Verlichting

Indien er eventuele gebreken naar voren komen kunnen wij deze verhelpen. In onze werkplaats in de buurt van Tilburg beschikken wij over de benodigde materialen en machines. Uiteraard voeren wij de reparatiewerkzaamheden ten alle tijden in overleg met u uit.

Paardentrailers keuren

Naast onderhoud, reparatie en speciaalbouw kunt u bij ons in de buurt van Tilburg terecht voor keuringen. Wij beschikken over gecertificeerde keurmeesters die paardentrailers volgens de geldende wet- en regelgeving kunnen keuren. Wilt u een afspraak voor één van onze diensten? Via onze website kunt u meer informatie vinden. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Uw paardentrailer is bij ons beslist in goede handen.

BTT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son b.v. logo
BTT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son b.v.
Paardentrailers op maat laten maken door B&TT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son B.V. in de buurt van Tilburg
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2020 BTT Bedrijfswagen en Trailertechniek Son b.v. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Siteindex

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap